top of page
Rozekwartsretreats.jpg

Massage

Ultieme ontspanning in de Komoder Titan

 

Toe aan een fijne massage na een lange dag? Uren achter de computer, lange dagen in de zorg, stress op de werkvloer, druk geweest met de kinderen… Wat zou het lekker zijn om je lichaam en geest helemaal te laten ontspannen.

Het is niet nodig om naar een dure spa te gaan. Jouw massage vind je op een andere manier dan je denkt! Namelijk in de Rolls Royce onder de massagestoelen: de Komoder Titan. 

In slechts twintig minuten krijg je in deze stoel een massagebehandeling die gelijk staat aan een uur bij een masseur. Een masseur heeft maar twee handen; deze stoel behandelt de verschillende plekken gelijktijdig. ​​

Je kan kiezen uit 27 programma’s, van ontspanning tot behandeling van zere gewrichten en van sportherstel tot slaapondersteuning. We helpen je graag met jouw keuze.

 

Je zit in een aparte ruimte en kunt in alle privacy van je massage genieten, gewoon met je eigen kleding aan. Met ingebouwde stoelverwarming voor meer comfort, als je dat wenst. Via de Bluetooth boxen in de stoel kun je jouw eigen muziek afspelen voor een extra ontspannend effect. 

Tarieven:
1 programma, 20 minuten: 12,50 euro
2 program
ma’s, 40 minuten: 17,50 euro
3 programma’s, 60 minuten (max.) 22,00 euro

Openingstijden: 
Maandag t/m vrijdag van 18 – 22 uur

Adres:

Thorbeckeweg 9, Voorschoten
 

Interesse?

Stuur een bericht en we beantwoorden je vragen of plannen je massagesessie direct in.

 

We verwelkomen je graag!

bottom of page