top of page
Mirella Imthoorn 2020 WT HR--5_edited.jpg

Mirella Imthorn

Het is mijn missie om bij te dragen aan een mooiere wereld door mensen op een liefdevolle manier samen te brengen en met elkaar een helend veld van liefde en bewustzijn te creëren. Door retreats waaraan ik zelf deel heb genomen, weet ik dat wanneer mensen verbinden vanuit kwetsbaarheid, er pure magie kan ontstaan. De positieve impact hiervan werkt door in je dagelijks leven.  

In mijn leven is er veel veranderd sinds ik me heb ondergedompeld in de teachings van bezielde meesters. Voor die tijd voelde ik me vaak alleen en afhankelijk van anderen. Ik zat vol oordelen, aannames en verwachtingen. Toen in 2021 zo'n beetje alle mogelijke ellende in mijn leven samenkwam waren het prachtige boeken en video's die me hielpen steeds meer rust te ervaren. Ik zag eindelijk in dat waar ik al die tijd naar op zoek was geweest, opgesloten lag in mezelf.

 

Daardoor is de zoektocht ten einde gekomen, maar mijn reis nog niet. Ik ben dankbaar voor de nieuwe inzichten en nieuwsgierig naar alles wat nog komen gaat. Rozekwarts Retreats is de onderneming vanuit mijn ziel om meer vreugde, vrede en liefde te verspreiden. Dat doe ik door zelf retreats te organiseren met een gevarieerd aanbod van sessies. Anderzijds zet ik me ook met liefde in voor andere liefdeswerkers die een retreat organiseren en daar ondersteuning bij wensen.  

Mijn jarenlange ervaring als event coördinator bij de Universiteit Leiden zet ik daarom graag in voor het organiseren van hartgedragen retreats.  Dat mensen naar huis gaan met een blij gezicht en een geopend hart, is mijn ultieme beloning. 

bottom of page