top of page
Vlietwijk.jpg

Spiritueel Cafe

Ontmoet gelijkgestemden in een ontspannen setting 

Misschien herken je het wel. Het is net alsof je aan een nieuw leven bent begonnen sinds je je met spiritualiteit bezighoudt. Er is een andere dimensie bij gekomen, waardoor je de wereld en jezelf in een nieuw daglicht ziet. Je voelt dat koetjes en kalfjes je steeds meer tegenstaan. Je wilt diepgaander gesprekken. Minder vanuit oordeel, meer vanuit liefde. Wat velen van ons merken is dat sommige vriendschappen niet meer zo goed aansluiten en dientengevolge verwateren. Soms kan dat eenzaam voelen, terwijl je opnieuw koers uitzet. Hoe fijn is het dan als je op een laagdrempelige manier nieuwe contacten kunt leggen met gelijkgestemden!  

Ook als jij je hierin (nog) niet herkent omdat je aan het begin staat van je spirituele reis – er is iets meer, maar wat? - dan is het Spiritueel Café wellicht een mogelijkheid om in contact te komen met mensen die bewust leven en er al je vragen te stellen. Het Spiritueel Café is voor iedereen met een interesse in spiritueel leven, of je daar nog maar net mee begint of al decennia in contact staat met je ziel.  

Wat gaan we doen? 

Om de gesprekken te openen neemt Mirjam Oomens, filosoof met grote spirituele interesse, je mee in een gedachtenexperiment waarna je in kleine groepjes met elkaar hierover van gedachten kunt wisselen. Tegelijk maak je dan nader kennis met de mensen in je groepje. Aansluitend kun je lekker rondlopen en met andere bezoekers kennismaken onder het genot van een (non-alcoholisch) drankje en hapje. 

WEbsite 2.jpg

Kom je ook?

Tip: neem iemand mee!

Bij een succesvolle bijeenkomst is het de bedoeling om het SC vaker te organiseren.

Praktische informatie

Datum:     zondag 26 mei 2024 

Inloop:      16.00 – 16.30 uur

Einde:       ca. 19:00 uur 

Locatie:   Vliethuis, Professor Einsteinlaan 2, Voorschoten 

Kosten:    € 5,- p.p.  inclusief drankjes en hapjes 

Mirjam en Mirella.jpg

Organisatoren

Mirjam Oomens en Mirella Imthorn

bottom of page