top of page
Rozekwarts.webp

Samenwerken

Ben jij die liefdevolle ondernemer die heel mooie dingen doet, dat graag wilt delen met een publiek, maar opziet tegen alles wat komt kijken bij de organisatie van een event? Laten we dan co-creëren en samen een krachtig retreat neerzetten! 

Met mijn jarenlange ervaring in design en organisatie van impactvolle evenementen kan ik je helpen jouw concept samen verder uit te denken en vorm te geven. Ook kan ik suggesties doen voor samenwerking met andere ondernemers die met hun diensten een prachtige aanvulling kunnen zijn op jouw programma.

 

In onze samenwerking kan ik meedenken over een evenwichtig programma dat inhoudelijk goed in elkaar zit en de zintuigen prikkelt. Dit is belangrijk omdat is aangetoond dat een evenement meer impact heeft als zoveel mogelijk zintuigen worden aangesproken. Daarna kan ik me desgewenst richten op de meer praktische zaken van het retreat, zodat jij je handen vrij hebt voor de verbinding met je deelnemers en de inhoud, ofwel datgene waar het om draait.

 

Samen kunnen we ervoor zorgen dat het je deelnemers aan niets ontbreekt en creëren we de mooie en ontspannen energie die je voor jouw retreat(s) wenst.  

Hulp bij het selecteren van een locatie, planning en ticketverkoop zijn slechts een greep uit de mogelijkheden.  

Ik nodig je uit voor een vrijblijvende online soul connection waarin we jouw ideeën bespreken en onderzoeken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.  

bottom of page