top of page
Rozekwartsretreats.jpg

My Business My Pleasure

Tap in de kracht van het bekken en ervaar in jouw business meer gemak en plezier!

 

22 juni 2024

 

 

Voor veel bewuste vrouwen is hun bedrijf zoveel meer dan een verdienmodel alleen. Het is een voertuig voor manifestatie om de wereld mooier te maken. Business vanuit het hart is natuurlijk prachtig maar de manier waarop is vaak een strijd en uitputtend. De puurheid en zachtheid van de intentie staat haaks op de hardere manier van business doen, vanuit strategie en logica.

 

Door duwend jouw hartgedragen bedrijf succesvol te maken, betaal je vaak de prijs op andere belangrijke gebieden in je leven, zoals je gezondheid, relaties en algeheel genieten van het leven. Zo wordt zingeving een zware weg, terwijl het zoveel lichter kan!

Door via het lichaam je energetische binnenwereld te beïnvloeden, kan het samenspel met jouw buitenwereld veranderen. In het bekken is de magische kracht van creatie te vinden, maar ook het aantrekken en ontvangen van genot...

JETSKE NEELTJE TUINSTRA

 

Op 22 juni neem ik je mee op reis naar jouw vrouwelijke kracht: jouw bekken. Dit doet ik vanuit mijn eigen vrouw-zijn en mijn expertise in lichaamsgerichte therapie.

Ik combineer medische en alternatieve kennis zoals psychosomatische fysiotherapie, psychomotorische therapie, yoni yoga en taotantra voor vrouwen. Aan de hand van praktische tools leer ik je de verbinding met je bekken te herstellen en je vrouwelijkheid te voeden.

 

Na deze dag kun je de nieuw verworven kracht perfect inzetten in jouw bedrijfsvoering.

Jetske.webp
bottom of page