top of page

Retreats

Kerstretreat.jpg

Heb je tijdens de donkere dagen behoefte aan rust, ruimte, licht en verbinding? Het “naar het licht” kerstretreat biedt je de mogelijkheid je even terug te trekken uit de verplichtingen en verwachtingen van het alledaagse leven. Breng je aandacht van de buitenwereld naar je binnenwereld, naar de onvoorwaardelijke liefde van het hart.

 

Gun jezelf dit kerstretreat in de prachtige Soefitempel in Katwijk, gelegen tussen de duinen op slechts vijf minuten lopen van het strand.

 

Het retreat vindt plaats tijdens de donkerste dagen van het jaar, vlak voor kerst. Net als de winterzonnewende worden deze dagen geassocieerd met de terugkeer van het licht. Ze vormen een tijd van inkeer en reflectie. Maar ook een tijd van samenzijn en verbinding tijdens de feestdagen.

 

Kerst wordt door iedereen anders beleefd. Sommigen verheugen zich op een gezellige drukte terwijl anderen daar juist tegenop zien. Of het gemis van een dierbare is pijnlijk voelbaar. Op deze dag, zo vlak voor kerst, wordt je uitgenodigd om een verbinding te ervaren die niet gebaseerd is op wie je bent of op de relatie die je met iemand hebt, maar die is gebaseerd op samen Zijn in het hart.

 

Ervaar de verzachtende energie van de tempel en de rust, al luisterend naar de helende klanken van het fluitspel van Michael Telapary in 432 hz; de frequentie van het hart. Zet je energie van de winterwende in beweging met de Qi-flow van Joske Dewachter. Je voelt de onvoorwaardelijke liefde stromen door samen te verbinden en ritme en klank te maken, begeleid door Karlijn Krijgsman. En je ontsteekt je eigen licht in een prachtige hartsmeditatie, begeleid door Mirjam Oomens.

 

Verwarmd, gevoed en lichter ga je naar huis.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Wanneer:

Zaterdag 23 december 2023

10.30 - 17.00 uur

Waar:

Soefitempel

Zuidduinseweg 7, 2225 JS

Katwijk aan zee

Route en parkeren

Tarief:

€149,-

inclusief vegetarische lunch, koffie, thee en lekkers

Meet The Team

Mirella Imthoorn 2020 WT HR--3_edited.jpg

Mirella Imthorn

Oprichter van Rozekwarts Retreats

Event director

Michael Telepary.jpg

Michael Telapary

Muzikant & Workshopgever

 Indiaanse native flute 

Joske.jpg

Joske Dewachter

 Qi Flow docent

KarlijnKrijgsman.webp

Karlijn Krijgsman

Verhalenverteller

& klankwerker

Mirjam .jpg

Mirjam Oomens

Filosoof & Pranic healer

bottom of page